• Leren werken met CNC-techniek

  • Leren werken met CNC-techniek

  • Leren werken met CNC-techniek

  • Leren werken met CNC-techniek

> <
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Ben jij zo’n jong technisch talent met minimaal vmbo-t denkniveau? En is een combinatie van werken en leren iets voor jou? Geld verdienen én een mooi diploma scoren in een technisch uitdagende omgeving? Kom dan kijken in de hightechwereld van verspanen! Het mooie is dat het bedrijf waar je gaat werken jou én je opleiding betaalt! Volop mogelijkheden door al die techbedrijven die meedoen aan Roundmen.

Brands metaaltechniek in gesprek met Roundmen

Maandag 10 september 2018
Wiily Brands van Brands Metaaltechniek heeft een innovatief bedrijf in Velp bij Grave. Met een team van vakmensen produceren en ontwikkelen zij samen met hun klanten fijnmechanische producten en complete systemen. Veel van deze delen worden met hoogwaardige CNC freesmacjhines geproduceerd. Willy kan tot nog toe goed aan personeel komen maar hij ziet ook dat het vak verliest aan bekendheid.

Vaak wordt het gezien als 'werken in de metaal' met een totaal verkeerde beeldvorming. Om aan de jeugd te laten zien dat het bedrijf innovatief bezig is en werkt met computergestuurde freesmachines is Willy lid geworden van initiatief Roundmen.
Willy Brands: 'Ik verwacht dat Roundmen het komende half jaar laat zien dat het de juiste communicatiemiddelen ontwikkelt. In het tweede half jaar zal Roundmen op social media aanwezig moeten zijn en zullen de eerste presentaties gegeven moeten worden. Dit lijkt me een realistische en haalbare doelstelling. Als deze doelstelling wordt gehaald dan doe ik volgend jaar weer graag mee. Ik vind het prettig dat we door Roundmen de mogelijkheid krijgen om ons vak op een betaalbare manier te promoten. Door mijn drukke werkzaamheden heb ik daar zelf onvoldoende tijd voor en bovendien bereiken we veel meer door samen te werken met andere bedrijven die in de verspaning werkzaam zijn.'


Willy Brands met Yvonne Beelen van Beelen Techniek

Op de foto Willy Brands (midden) met Yvonne Beelen van Beelen Techniek.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.